Září - platby + info

Pracovní sešity – celkem 551,- (podrobný rozpis cen bude nalepen v ŽP)

SRŠ – jednotlivec – 150,-, sourozenci – každý 100,-

Pojištění – 20,-

Toaletní potřeby – 40,-

Celkem: 761,- dítě bez sourozence na škole, 711,- dítě se sourozencem na škole

Ještě se budou platit tvrdé papíry a barevné papíry, které se objednávají hromadně. Velké tvrdé papíry nám zbyly z loňska, objednala jsem především formát A4 + nějaké A3. Barevné papíry má mít každý svoje (základní sada) + máme ve třídě sady pro společné tvoření, když chceme mít od všech dětí danou barvu. Nevím zatím, kolik to bude stát, zatím bych vybrala 850,- od jednotlivců a 800,- od dětí se sourozencem. Na Vv budou mít děti letos jinou paní učitelku, ona jim ještě řekne své případné další požadavky. Předám jí, co jsem loni nakoupila ze společných peněz. Pokud bude kupovat nějaké pomůcky pro celou třídu, domluvím se s ní a zaplatím z třídního fondu (doufám, že něco zbyde). 

Dále prosím do třídy od každého krabici papírových kapesníků, případně může být místo toho 2 role kuchyňských utěrek (často něco utíráme). Mýdlo kupuji průběžně větší balení a doplňujeme. Každý bude mít prosím svůj podepsaný ručník! 

V úterý si rozdáme klíče od skříněk, podepíšeme nějaké učebnice a děti si je ponesou na obalení. Do Čj, Vlast a Přír máme nové učebnice, prosím o rychlé obalení a slušné zacházení, ať nemusí děti na konci roku moc platit. Na středu bych prosila poslat do školy nakoupené sešity ze seznamu z konce roku, pokud někdo postrádá, ať se dítko prosím nahlásí a dostane nový seznam. Ve středu začneme podepisovat sešity, tak ať to prosím máme. Děkuji. Kufřík do Vv a tělocvik můžete průběžně posílat, nejlépe do konce týdne. Nezapomeňte pořídit gumovací folie 2 kusy nejméně. Každý žák bude mít letos prosím už opravdu svoji vlastní knihu na čtení v lavici pro chvíle, kdy má hotovou práci. Děkuji. Třídnické hodiny budou bývat v pondělí 1krát za 14 dní vždy cca 30 min. I z Th je třeba dítě případně omluvit písemně do deníčku či na lísteček. 

Zatím plánované akce:

12.9. Jezírko - Potravní vztahy a fotosyntéza = Průběh fotosyntézy a dýchání rostlin prožijeme v divadelní podobě. Při hře si ujasníme roli producentů, konzumentů i rozkladačů v potravním řetězci. (Od jara do podzimu budeme navíc pozorovat život v lesní hrabance.)

100Kč + objednaný autobus

Září /říjen exkurze Praha - cca 600Kč /žák